Proizvodni proces kartica

Laboratorijska priprema


Zaprimanjem datoteke s designom koju nam isporuči kupac, počinjemo s proizvodnjom visoko-kvalitetnog probnog papirnog otiska. Na ovaj način osiguravamo i prije početka proizvodnje ispravan konačni rezultat. Nakon Vašeg odobrenja papirnog otiska obavljamo sve potrebne radnje za pripremu tiska kartica.

Tisak


Kartice se tiskaju kombinacijom posebnih offset i sitotiskarskih tehnika sukladno specifičnim potrebama svake narudžbe. Tiskarski stojevi koje koristimo omogućavaju nam tisak po najpovoljnijim kriterijima troškova i brzine uz optimiziranje proizvodnje potrebama naših kupaca.

Nanošenje magnetne trake i kolacija

Sukladno potrebama naručitelja, prije operacije koliranja, na transparentni zaštitni sloj se nanosi magnetna traka određene koercitivnosti. Potom se svi slojevi buduće kartice električnim punktiranjem fiksiraju i tako pripremaju za laminaciju.

Laminacija


Tijelo kartice, kako bi odgovorilo potrebama svakodnevnog korištenja, mora biti sposobno izdržati velika opterećenja u obliku mehaničkih, kemijskih, temperaturnih i drugih utjecaja. Laminacija je faza proizvodnje u kojoj pod visokom temperaturom i pritiskom nastaju višeslojne kartice sastavljene od plastičnih listova različitih karakteristika.

Isijecanje kartica

Nakon završenog procesa laminacije kartice su spremne za operaciju isijecanja u kojoj se iz laminiranog materijala, na brzoj automatskoj štanci, vrlo precizno isijecaju kartice na njihovu konačnu standardnu veličinu.

Finalizacija kartica

U ovoj se fazi na pojedinačne kartice implantira chip te se dodaju elementi zaštite kao što su potpisna traka, hologram, scratch-off polje i dr.

Kontrola kvalitete i pakiranje

Svaka se finalizirana kartica na kraju proizvodnog procesa pojedinačno kontrolira. Sve kartice koje ne zadovoljavaju naše standarde kvalitete odvajaju se i uništavaju. Ispravne kartice se pakiraju i do trenutka otpreme kupcu spremaju u trezor.

Sigurnost

Sve faze proizvodnje kartica odvijaju se u prostorima zone visoke sigurnosti koji su zaštićeni, imaju implementirane najnaprednije sustave tehničke zaštite te se u njima primjenjuju sigurnosne procedure koje jamče provođenje definiranog sustava zaštite.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!